JORDTONS MUSIKBUSSTURNÉ 2004  MED KURSER I DIDGERIDOO, DJEMBE OCH ÖVERTONSSÅNG!  
Från Midsommar fram till mitten av Augusti turnerade JORDTON
mellan olika festivaler där de spelade och höll kurser.

Musikbussen är inredd som kurslokal för upp till 8 deltagare
och konsertlokal för upp till 20 personer.

Kontakta Anders och Lennart för kurser i didgeridoo och djembe.Här följer en liten sammanfattning av turnén. Bildtexter dyker upp när muspilen hålls över bilden.

Med Anders vid ratten styrde vi från Skeppsuddens Midsommarfirande mot Lyckebygården i Ödeshög. På natursköna Lyckebygården blev vi varmt mottagna av Catherine och Peter inför kvällens konsert.
Bussens kursdel iordningställs inför vidare resa mot Söderköping och Norrköping. I Söderköping stod vi idylliskt till på stora parkeringen precis bredvid Göta Kanal
I Norrköping stod vi praktiskt till mellan simhallen och en av våra trevliga vänner i huset mitt emot. Bussen fungerar även utmärkt som bostad och sovplats när vi inte har kurser.
Vi tog med passagerare från Ängsbackafestivalen tillbaka till Stockholm och har fortsatt med det sedan dess.
Bussresorna med festivaldeltagare har varit mycket uppskattade av både dem och oss.
I ödsligt regniga Falun stod vi utanför Magasinet där den minimala festivalen höll till i år. På Posseums festival i Norberg var både vädret och festivaldeltagarna helt lysande.
Vi åkte hem och spelade enbart i Stockholm under några veckor när Peter tillfälligt kommit tillbaka från Nya Zeeland. Mundekulla musikfestival blev en perfekt avslutning på denna långa turnésommar.


Se även konsertbilderna från JORDTONs spelningar under sommarens turné.